Wie ben ik?

DSC_7851a

Mijn naam is Wilfreda Pompert-Tienpont.

Ik ben in 1959 in Amsterdam geboren en woon sinds 1983 met mijn man in de prachtige gemeente Langedijk.

Sinds 1982 werk ik in het Voortgezet Onderwijs en kom daar veel kinderen tegen met een specifieke hulpvraag. Om deze kinderen beter te kunnen begeleiden, ben ik de opleiding tot kindercoach gaan volgen. Ik heb in 2010 deze opleiding succesvol afgerond.

Een kindercoach kijkt mee met jou en je ouders en gaat uit van de situatie die voor jou actueel is en waarin hulp nodig is. Als coach draag ik geen oplossingen aan, maar help ik je om ze bij jezelf te vinden.

Ook heb ik een opleiding gevolgd om te leren hoe een paard kinderen en volwassenen kan helpen weer in balans te komen (zie: www.chironcenter.nl). Het is elke keer weer fantastisch om te zien hoe zij hun eigen oplossingen voor het probleem weten te vinden en dat ik de eer heb om hen daarbij te helpen.
Het is heel speciaal dat ik in de gelegenheid ben om onze paarden Rolin en Indrasina als bijzondere hulpen in te zetten.

Lees meer over mijn werkwijze.

Sinds augustus 2011 ben ik ook gediplomeerd oplossingsgericht therapeut (zie: www.civas.nl). Volwassenen kunnen dus ook mijn hulp inschakelen.

Je bent een meesterwerk.